Vi har rigtig mange håndboldklubber i Danmark. Kender du dem? Hvis du har en interesse i håndbold, så kan det være spændende at kende til dem. Håndbold er meget udbredt. Det er en af de mest populære sportsgrene her i landet. Inden for kvindehåndbold var det Viborg, der engang var den bedste klub herhjemme. Det er dog nogle år siden.

Interesserer man sig for håndbold, kan man kigge på de klubber, der spiller i håndboldligaen. Her gemmer De største håndboldklubber sig. Håndboldligaen kaldes også for Damehåndboldligaen. Her finder man blandt andre FC Midtjylland, Herning-Ikast og Viborg. GOG, Kolding og København spiller også i ligaen.

Er man til damehåndbold i højklasse, så kan man altså møde op rigtig mange steder i landet. Det er sjovt at se træning, men det er selvfølgelig allersjovest at se kampe. Turneringsplanen kan man finde online, og vil man gerne være tilskuer, så kan man nok finde nogle kampe i nærheden af, hvor man bor. Man kan godt tage hele familien med.

Håndboldkampe er en festdag

Skal der være fest, så kan man tage ud at se håndbold. En håndboldkamp varer en time og består af to halvlege, der hver er på 30 minutter. Man behøver derfor ikke bruge en hel dag på håndbold. Man skal selvfølgelig også have en pølse eller en sodavand, mens man ser på håndbold. Nogle er også vilde med en dejlig fadøl imens. Det handler lidt om den stemning, man er i.

Kvindehåndbold er også for mænd. Niveauet er højt, og kampene er spændende at følge. Der er altid en god stemning, når der er kampe. Vil man følge alle kampene i turneringen, så skal man selvfølgelig bruge en del tid på det. Er man en inkarneret fan, så er det altid tiden værd. Man skal betale en lille entre for at komme ind.