Håndbold er sporten, der skal dyrkes. Det er uanset alder. For med håndbold i livet kan der sættes helt nye dimensioner på. Håndbold er både for unge og gamle, og både drenge, piger, mænd og kvinder. Du tænker nok Hvorfor håndbold – og svaret er, at der er rigtig mange grunde og langt flere, end man skulle tro. Håndbold er en yderst fordelagtig motion, men vigtigst er, at man har det sjovt, mens man spiller.

Håndbold er også for dig

Mange mennesker har set på skærmen, hvor gode danskerne er til at spille håndbold. Der er nemlig rigtig store talenter her i landet. Men det er ikke noget, man skal lade sig afskrække af, for man behøver på ingen måder at have ambitioner om at komme på landsholdet eller deslige, før man kan kaste sig ud i at gå til håndbold. Langt de fleste mennesker dyrker det udelukkende på hyggeplan, og det kan også blive en realitet for dig. I de fleste byer – store som små – er der håndboldklubber, og her kan også du være med. Du kan sagtens finde nogen at træne med, der er på samme niveau som dig selv.

Du vil opleve, at du hurtigt bliver bedre til at jonglere med bolden. Det kræver hurtighed og styrke at spille godt, og det kan være fordelagtigt at løbetræne i fritiden. Håndbold er mere end bare en sport – det er nemlig en holdsport fyldt med god energi. Under en håndboldtræning er der rigtig mange træningsøvelser, og hensigten med hver af dem er at blive bedre. Med god koncentration og lidt tålmodighed har man hurtigt mulighed for at rykke sig langt inden for håndbold.

Hvis man har talent og gerne vil blive god, har vi i Danmark også de bedste betingelser. Man kan også blive en del af Team Danmark en skønne dag.